Webwinkels

Koop een echte kerstboom online


Tegenwoordig bestellen we ontzettend veel online. Waarom kopen we dan niet ook de echte kerstboom online? Want heel eerlijk, het is altijd wel een gesleep met veel rotzooi in – als je die al hebt – de auto. En of het uitzoeken van de kerstboom nou zo romantisch is als in de Amerikaanse kerstfilms wordt beweerd is een tweede… Wij gingen op onderzoek uit waar je het beste een echte kerstboom kan bestellen. En we geven je in dit artikel naast betrouwbare webshops, ook handige tips voor de juiste kerstboom.

Een echte kerstboom online kopen

Zoals al gezegd kun je tegenwoordig gewoon je kerstboom online shoppen! Dit scheelt je niet alleen een ritje naar een tuincentra, maar het bespaard je ook een hoop tijd en gedoe. Geen spoor van dennennaalden meer in je auto. Of zoals je tegenwoordig ook veel ziet in je bakfiets. Want het is beste een gevaarte wat je meesleept naar huis. En daarmee is het online bestellen dus ook vooral handig voor een ieder die niet in het bezit is van een handig vervoersmiddel.

Nordmann kerstboom bestellen

De meest verkochte kerstboomsoort is toch wel de Nordmann boom Dit komt door haar symmetrie en mooie lange donkergroene naalden die nauwelijks uitvallen. Uitermate geschikt dus voor in de woonkamer. Ook zijn de takken van de Nordmann kerstboom stevig genoeg om zware kerstballen en kerstornamenten in te hangen. En niet onbelangrijk, de heerlijke geur van een dennenboom. Wil je deze geur nog intenser maken, sproei dan eens wat water over de takken. Vergeet niet om 2 centimeter van de onderstam te snijden voor een betere vochtopname, voordat je hem in de kerstboomvoet met waterreservoir plaatst.

Tip: voeg bij het water 1 lepel kristalsuiker toe

Deze kerstboom is 100% biologisch gekweekt en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De boom is er in verschillende hoogtes.

Bestel je echte kerstboom bij Bol.com

We zijn benieuwd of jij online een kerstboom zou bestellen en zo ja wat je ervaring hiermee is. Laat het ons weten in een reactie hieronder.Website