Nieuws

3x Najaar interieurtrends voor de slaapkamer

[ad_1]

Het inrichten van de slaapkamer volgens de laatste interieurtrends dit najaar? Zoals je wellicht weet volg ik niet echt trends en ben jij zelf altijd het uitgangspunt. Ik vind het belangrijk dat de slaapkamer, net als de rest van het huis, helemaal past bij wie jij bent of wie jullie zijn. Maar ik vind het wel altijd heerlijk om mij te laten inspireren door de laatste interieurtrends. Dus ook nu voor de slaapkamer laat ik je graag de najaar interieurtrends zien waarbij ik onze slaapkamer in een handomdraai 3x een mini make-over heb gegeven.

Slaapkamer met aardetinten en botanische invloeden | Najaar interieurtrends

Aardetinten zien we veel terugkomen in de interieurstyling. Van naturellen tot terra en ook veel bruintinten in verschillende varianten. Deze aardetinten passen erg mooi bij de botanische invloeden met palmboom prints en dessins. Dit dekbedovertrek Macie Terra combineert eigenlijk beiden. Een bruin/terra basis met een roze accent van tropische planten. De kleur roze kan je als subtiel accent toevoegen aan jouw interieur om het geheel wat zachter te maken. Ik heb het dekbed gestyled met een naturel bedsprei en twee naturel kusesns. Zo springt het dekbed er echt uit. – Je shopt dit dekbed Macie Terra met de code Binti10 nu met 10% korting 

Slaapkamer met bruin dekbedovertrek Beter BEd Binti Home

Naturellen met kleurrijke accenten | Najaar interieurtrends

Een naturel dekbedovertrek, zoals dit dekbedovertrek Vintage Club van Walra, is eigenlijk altijd goed. Wat voor jouw bed ook heeft, met een naturel dekbedovertrek kan je alle kanten op. Je ziet dan ook veel rustige interieurs met naturel tinten in verschillende wit en beige tinten. Nu vind ik het zelf tof om hier wel een kleurrijke twist aan te geven en koos voor de accentkleur okergeel en oranje voor een vrolijk uitnodigende slaapkamer. Maar, je kan met dit dekbedovertrek natuurlijk alle kanten op. Wat ik trouwens erg mooi vind aan dit dekbedovertrek is dat hij net niet wit is maar een mooi beige/grijstint met een werkje. Dit geeft meteen een chique uitstraling. – Je shopt dit dekbed Vintage Club met de code Binti10 nu met 10% korting.

Net even anders met jeans blauw | Najaar interieurtrends

Naast de aardetinten die eigenlijk tijdloos zijn zie je nu steeds meer kleuraccenten in het interieur. Zoals ik hierboven al schreef kan je eigenlijk alle kanten op met de inrichting van jouw slaapkamer. Je kan je laten inspireren door de interieurtrends om jou te helpen met het inrichten van de slaapkamer. Zo ben ik wel erg benieuwd of jij ook met kleuraccenten wilt werken. Ik koos dit dekbed Cloe blauw omdat ik drie totaal verschillende dekbedovertrekken wilde laten zien maar wow, vind het erg tof uitgepakt. Ik zocht wel een verbinding tussen het terra van het bed en het blauwe dekbedovertrek, daarom voegde ik wat pasteltinten en roze tinten toe in de styling. Zo breekt het geheel net even en is het contrast niet te groot. – Je shopt dit dekbedovertrek Cloe blauw met de code Binti10 met 10% korting.

Najaar interieurtrends 2022 Slaapkamer inrichten met pastel kleuren Binti home

Slaapkamerstyling

Wil je zelf ook aan de slag met de styling van jouw slaapkamer volgens de laatste interieurtrends van dit najaar? Kijk dan eerst welke je het meest aanspreekt en start vervolgens met het maken van een kleurenpalet. Je kan eigenlijk ieder kleurenpalet bedenken waar je blij van wordt. Goed is wel om altijd een basiskleur toe te voegen zodat het geheel in balans blijft. Dus of je nou terra en blauw of groen en roze met elkaar wilt combineren, het kan allemaal. Kies wel voor een beige, grijs of natureltint voor een rustig geheel. Voor de styling werk ik graag met een mooi stijlvol dekbedovertrek en daarnaast voeg ik graag een bedsprei en kussens toe om zo echt een royaal gedekt bed te creëren.

Met welke kleuren en sferen ga jij aan de slag om een uitnodigende slaapkamer te creëren dit najaar? Succes!

Ik ben trotse ambassadeur van Beter Bed. Dit artikel is dan ook een samenwerking. Op mijn Instagram deel ik nog meer inspiratie voor de slaapkamer. Ik hoop jou te mogen inspireren om ook een fijne slaapkamer te creëren. Een fijne uitnodigende sfeer draagt zeker bij aan een goede nachtrust!

[ad_2]

Website